Oplevelser for livet

Oplevelser for livet

Når man har to børn med hver sine interesser, kan nogle gange godt være svært at planlægge en ferie, som alle kan være med til, og hvor alle får noget ud af det. Derfor havde min kone og jeg også brug for noget inspiration til hvor at årets sommerferie skulle gå hen. Vi havde det begge sådan, at i år skulle ferie altså ikke kun være på børnenes præmiser. Derfor ville vi have en ferie, hvor vi også kunne blive underholdt samtidig med at børnene ikke blev alt for træt af os.

Kompromiset blev en feriebolig toscana, hvor vi boede i en lækker feriebolig med pool, hvilket var et stort hit hos børnene. Det helt unikke ved denne ferieform var at samtidig med at vi boede i vores egen feriebolig, var vi sådan set installeret hos en lokal familie, der producerede oliven. Her kunne vi følge deres hverdag på tætteste hold, og vi fik lov at komme helt med ind bag kulisen. Ja, vi var sågar med til deres søndagsmiddag med deres familie, hvilket var meget specielt. Vi var bagefter fuldstændig betaget af deres gæstfrihed, som vi i Danmark kunne lære rigtig meget af. For hvor mange danskere ville lukke en helt fremmed familie fra et andet land med ind til aftensmad. Ja, det er nok de færreste. Så det var noget af en øjenåbner for min kone og jeg. 

Samtidig var der helt fantastisk natur. Det var en unik oplevelse af vågne op til lækker sol, og så bare åbne døren og så være ude i den mest fantastiske olivenlund, men store fede oliven som var klar til at blive høstet. Jeg behøver måske heller ikke at nævne, at min kone og jeg havde taget et par kilo på da, vi kom hjem. Men det har været det hele værd, og selv børnene har spurgt, om vi ikke skal afsted næste år. Så det må vi vist betegne som en succes. 

Comments are closed.