Mangler du et sted at afholde din firmajulefrokost i Århus?

Mangler du et sted at afholde din firmajulefrokost i Århus?

Mangler du et sted at afholde din firmajulefrokost i Århus?

Så kunne Turbinehallerne måske være en mulighed for dig. Vi kan tilbyde firmajulefrokoster i Århus til både små og store virksomheder, og der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på festen.

 

Turbinehallerne er en helt speciel lokation. Med sit rustikke udtryk og spændende detaljer kan der virkelig skabes hyggelige rammer for en god firmajulefrokost Århus. Der er plads til op mod 400 spisende personer, og samtidig kan rummet indrettes, så det også passer til mindre julefrokoster.

 

Med en placering centralt i Århus er der også masser af muligheder for at overnatte i gåafstand og fortsætte festen i byens natteliv.  Der er desuden gode parkeringsmuligheder lige uden for døren.

 

Noget godt at spise

Vores professionelle kokke står klar til at hjælpe med at sammensætte en lækker julefrokostmenu, som passer til Jeres julefrokost. Der er både mulighed for en lækker julebuffet eller tallerkenanretninger, hvor der er kræset om hver enkelt lille detalje.

 

Hvis I mangler inspiration til musik og underholdning, har vi et stort netværk og kendskab indenfor branchen. Og vi kan altid være behjælpelig med booking, så I kun skal tænke på at holde en god julefrokost og få en dejlig aften.

 

Kan tilpasses præcis Jeres ønsker

Hvis I ønsker et bestemt tema eller udsmykning, så står vores kreative team altid klar til at hjælpe Jer med ideer og løsninger. Lokalet kan udsmykkes, så kun fantasien sætter grænser. I kan vælge at holde julefrokosten sammen med andre virksomheder, hvor der er rig mulighed for at skabe nye bekendtskaber i Århus, ellers er der også mulighed for at leje lokalerne, hvor det kun er Jeres firmajulefrokost.

 

Vi vil gerne være med at skabe en hyggelig firmajulefrokost for Jer. Uanset om I ønsker den helt klassiske eller foretrækker en mere utraditionel, står vi altid klar til at hjælpe Jer inde på https://turbinehallen.dk/.

Comments are closed.