Lys overalt til jul

Lys overalt til jul

For mig er julen lys over det hele. Jeg elsker al det lys, der er i forretningerne, på gaden og i folks hjem. Det er terrasser og altaner samt træer og buske, der lyser op i mørket. Det er en glæde i den mørke tid, og jeg ser frem til det allerede i november. Og i år ville jeg også selv lyse op både ude og inde. Vi havde nemlig fået altaner på vores ejendom i foråret, og nu skulle der lyskæder på, som alle andre også har. Smukt, blødt lys i mørket.

Perfekte kæder til udendørs brug

Jeg ville have nogle rigtig gode kæder med et rigtig godt lys. Så jeg besluttede mig for at forkæle mig selv og altanen med en lang sirius lyskæde. Den er smuk, og det er lige sådan en, jeg gerne vil have. Og jeg har fået sat en stik udenfor, så jeg kan slå den til derude, for jeg gider ikke at skulle have en ledning, der skal ind gennem døren eller et vindue. Samtidig er det også smart at have en stikkontakt til alt muligt andet, for lidt lys til de andre sæsoner er ikke en dårlig idé.

Smuk og stemningsfuld

Min kæde er allerede kommet op, og den ser rigtig godt ud. Når jeg går ud på altanen, så nyder jeg den rigtig meget, og jeg nyder også alt det andet lys, jeg kan se i nabolaget. Det gør mig glad, at der er så mange, der har alle former for lys og kæder samt i alle regnbuens farver. Det hel lyder op i vores kvarter og med sikkerhed også i resten af landet.

Så for mig var de den helt rigtige beslutning at købe en rigtig flot kæde, for den kommer jeg til at have glæde af i rigtig mange år fremover.

Comments are closed.