e-bøger: tag hele dit bibliotek med på farten

e-bøger: tag hele dit bibliotek med på farten

Jeg er helt vild med at læse, og jeg har altid gang i en god bog. Jeg kan godt lide at læse mange forskellige genrer, men lige for tiden har jeg kastet mig over krimi-genren. Det er god og nem læsning med masser af spænding. Det er faktisk lige før, at siderne vender sig af sig selv – så spændende er det. Den seneste krimi jeg læste, “Imdis Vand”, var skrevet af forfatteren Nis Jakobsen. Han har et fantastisk sprog og skriver om stof til eftertanke. 

Måske er du en rigtig læsehest ligesom mig? I så fald er det super fedt altid at have en bog med på farten, så man altid lige kan åbne og læse videre. Jeg har netop fået øjnene op for e-bøger. Det smarte ved e-bøger er, at man kan hente dem ned på sin iPad, tablet eller kindle, hvis du har sådan en. På den måde kan du have hele dit bibliotek med dig på farten. Det kan være, at du ikke lige kan bestemme dig for, hvilken bog du gerne vil have med. Det kan også være, at du skal være væk i længere tid og derfor gerne vil have flere bøger med. Her synes jeg virkelig, at e-bøger kommer til deres ret. Det er superlet med e-bøger, fordi man kan have rigtig mange bøger med, uden at det fylder hele rejsetasken. 

Lige nu er min bogreol fyldt til bristepunktet, fordi jeg hele tiden køber nye og spændenede bøger. Nu hvor pladsen er blevet trang, så er det supergodt at kunne supplere med e-bøger. På den måde kan jeg blive ved med at købe bøger uden hele tiden at skulle købe nye reoler. Du kan få e-bøger inden for alle genrer. Som sagt har jeg lige kastet min kærlighed på krimi-genren, men man kan altså også få fagbøger som e-bøger. Politiken Books tilbyder et stort udvalg af e-bøger, så du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag.  

Comments are closed.